12-5-2013 Θεσσαλονίκη μοίρασμα της ταινίας στην Τσιμισκή

 

Γιορτή της Μητέρας! Τι όμορφη γιορτή!

Μητέρα: ένα όνομα γλυκό και μια παρουσία ζεστή!

Για τις μητέρες που μπορούμε να αγκαλιάσουμε και να πούμε χρόνια πολλά αλλά και για τις μητέρες που τις συνοδεύει μια γλυκιά ανάμνηση, οργανώνουμε μία εκδήλωση!

 

Την Κυριακή, 12 Μαΐου, Γιορτή της Μητέρας,

στην πλατεία Ναυαρίνου, Δημητρίου Γούναρη με Τσιμισκή,

από τις 11:30 πμ έως τις 14:30 μμ.

Βρεθήκαμε εκεί, και μοιράσαμε σε κάθε γυναίκα και μητέρα, ένα πολύ όμορφο δώρο!  

  • Ένα DVD της ταινίας “Magdalena: Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της”. Η ταινία, της οποίας έχουμε τα πνευματικά δικαιώματα, αφηγείται τη ζωή του Ιησού Χριστού μέσα από τα μάτια της Μαρίας Μαγδαληνής, μιας γυναίκας που έζησε εκείνη την εποχή και αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί όταν οι γυναίκες αρνούνται να ζήσουν με ηττοπάθεια και διαλέγουν να ανακαλύψουν την πραγματική τους αξία. Η ταινία θέλει να ενθαρρύνει τις γυναίκες και να φέρει το μήνυμα ότι έχουν αξία!

  • Έντυπα από διάφορους φορείς και οργανισμούς, που βοηθούν γυναίκες σε ανάγκη, ήτοι:

    • Α21, διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αγωνίζεται κατά της σωματεμπορίας των γυναικών. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης σε γυναίκες, θύματα κακοποίησης.

    • Καταφύγιο Γυναίκας, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα εθελοντών με όραμα και αληθινό ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για την καταπολέμηση κάθε μορφής κακοποίησης. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης σε γυναίκες, θύματα κακοποίησης.

 

Γιατί η γυναίκα έχει αξία και δεν πρέπει να ζει μέσα στην περιφρόνηση, την ντροπή, την απαξίωση και την απόρριψη!

 

Είσαι γυναίκα; Έχεις αξία!