Είπαν…

Σχόλια γυναικών και ανδρών που παρακολούθησαν την ταινία ή συμμετείχαν σε κάποια ομάδα συζήτησης με βάση το βιβλίο “Σκέψεις Ελπίδας”

Τα σχόλια λοιπόν..

1. Επιτέλους! Η γυναίκα στο προσκήνιο ..όχι όμως για την ομορφιά της, τα ψηλά της τακούνια και το υπέροχο φόρεμα..αλλά για την σχέση της με το Χριστό ! Υπέροχη ταινία !
2. Μια διαφορετική ταινία! Αγγίζει την αθέατη πλευρά της γυναίκας αλλά και την πιο πραγματική! Την απόρριψη, τον πόνο, τη ντροπή ..σε όλα όμως ο Ιησούς θριαμβεύει για χάρη της . Ευχαριστούμε για αυτή την ταινία!
3. Μια ταινία γεμάτη απαντήσεις για κάθε γυναίκα που ψάχνει για αλήθεια παρηγοριά ελπίδα! Εσύ τι ψάχνεις;
ΛΧ


Είναι μια υπέροχη ταινία  για όλη την οικογένεια. Είναι ένας σπινθήρας συζήτησης για τα καταπληκτικά θαύματα του Ιησού, τις θεραπείες Του, και πάνω απ ‘ όλα, για τη θυσία Του, για να μπορέσουμε να ζήσουμε  για πάντα μαζί Του. Περιγράφει το πώς ο Ιησούς βοήθησε εκείνους που διαφορετικά θα ήταν “οι απορριμένοι” της κοινωνίας. Μας δείχνει ακόμη, ότι κανείς δεν είναι τόσο μακριά που να μην μπορεί ο Ιησούς να τον πλησιάσει όταν θελήσει να  αφιερώσει τη ζωή του σ’ Αυτόν. Μια ταινία  που πρέπει να δούμε …


Πολύ προσγειωμένη και κατανοητή ταινία. Πραγματικά μου άρεσε, και δεν είναι μια ταινία “φτηνής παραγωγής”  ή κακής ποιότητος, όπως και κάποιες ταινίες στο παρελθόν. Αξίζει να την δείτε και όχι μόνο μια φορά!


Η ταινία είναι καλογυρισμένη, συμπαθητική. Πιστεύω ότι εκφράζει και σημερινές καταστάσεις.

Τα μαθήματα συζήτησης είναι πολύ απλά και κατανοητά για όποιον θέλει να μάθει για το Χριστό. Νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο.
Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια
Εύη Κοντούδη


Ευχαριστώ τον Θεό, για την υπέροχη ταινία “Magdalena: Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της”. Όπως επίσης και για τις “Σκέψεις Ελπίδας”, τη σειρά των 8 μαθημάτων συζήτησης. Κάθε μάθημα ήταν και φανέρωση της άπειρης αγάπης Του Ιησού Χριστού καθώς συναντάει κάθε μια από τις γυναίκες και τους αλλάζει τη ζωή ολοκληρωτικά! Με τον ίδιο τρόπο είχα και εγώ κάθε φορά μια ιδιαίτερη επίσκεψη Του και βιώνα την συγχώρηση, την αποδοχή, την ελευθερία, την θεραπεία και την φροντίδα Του. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακουλουθήσετε την ταινία ”Magdalena: Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της”, εκεί δεν είσαι απλά θεατής αλλά πρωταγωνιστείς μαζί τους και σε αγγίζει βαθιά στην ψυχή σου κάθε ιστορία αποκατάστασης!
Εσθήρ Δρανίδη


Μου άρεσε πάρα πολύ η ταινία! Με συγκίνησε ο τρόπος που ο Χριστός έδειξε την αγάπη Του στους ανθρώπους. Τον ένοιαζε και να θεραπεύσει αρρώστιες αλλά και να ενθαρρύνει καρδιές, και να διδάξει αλλά και να ταΐσει τους ανθρώπους που πεινούσαν! Ανώτατο παράδειγμα για όλους μας!
Ν.Κ.


Η ταινία ήταν πολύ ωραία!
Οι “Σκέψεις Ελπίδες”, δηλαδή τα 8 μαθήματα συζήτησης, ήταν πολύ σημαντικά για μένα. Όταν κάνεις μαθήματα σαν ομάδα έχεις την δυνατότητα, να ακούσεις και άλλες απόψεις, να δεις πως σκέφτονται και πως αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Επίσης είναι ωραία, γιατί ακούς άλλες εμπειρίες και βλέπεις πως ο Θεός εργάζεται με διαφορετικούς τρόπους στον καθένα και καταλαβαίνεις ότι λίγο-πολύ έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες.
Ωφελήθηκα, γιατί τα μαθήματα συζήτησης σε κάνουν να δεις πιο οργανωμένα και πιο λεπτομερειακά κάποια πράγματα. Ίσως κάποια από αυτά να τα ξέρεις, αλλά όταν γίνονται με οργάνωση και με σειρά, έχεις σίγουρα να μάθεις κάτι καινούριο και να δεις πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.
Τα μαθήματα “Σκέψεις Ελπίδας” με βοήθησαν να πειραματιστώ, να ζητήσω το Θεό να μου απαντήσει σε κάποια αιτήματα, να μου δείξει πράγματα του χαρακτήρα μου και γενικά μου θύμισαν πως ο Θεός με βλέπει αλλά και πόσο μεγάλη αξία έχω για Αυτόν και πόσο πολύ με αγαπάει.
Όλα ήταν οργανωμένα με κάθε λεπτομέρεια, με σειρά, και κάθε μάθημα ήταν ξεχωριστό. Μου άρεσε που είχε και πρακτικό μέρος και όχι μόνο θεωρία.
Αθηνά Αγγέλου


Παρακολούθησα την ταινία όταν προβλήθηκε στο Ολύμπιον, στην Θεσσαλονίκη, την Μεγάλη Δευτέρα (2011). Η ταινία είναι καλογυρισμένη, σε αγγίζει, και η προβολή της την εβδομάδα πριν από το Πάσχα ήταν πολύ καλή επιλογή, αφού όλοι μας είμαστε ήδη σε μια διάθεση περισυλλογής σχετικά με το πάθος του Χριστού, οπότε η ταινία έρχεται και δένει όμορφα σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Το ότι μας δώσατε και ένα DVD της ταινίας δώρο, ήταν ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη, ώστε να την δούμε και με άλλους. Αν υπήρχαν ομάδες συζήτησης και για άντρες, ίσως να με ενδιέφερε να συμμετέχω σε μια από αυτές.

Δημήτρης.