Καλώς ήρθατε !

 

 

 

Η ταινία «Magdalena: Η ζωή Του μέσα από τα μάτια της», αφηγείται την ζωή του Ιησού Χριστού μέσα από τα μάτια της Μαρίας Μαγδαληνής, μιας γυναίκας που έζησε εκείνη την εποχή και αποκαλύπτει τι μπορεί να συμβεί όταν οι γυναίκες αρνούνται να ζήσουν με ηττοπάθεια και διαλέγουν να ανακαλύψουν την πραγματική τους αξία. Γιατί ο Ιησούς, ήταν ίσως ο πρώτος που τίμησε τις γυναίκες και σεβάστηκε την αξιοπρέπειά τους.

Με έναν όμορφο και συγκινητικό τρόπο, η Μαρία Μαγδαληνή αφηγείται πώς ο Ιησούς Χριστός άλλαξε τη ζωή της και τη ζωή άλλων γυναικών εκείνης της εποχής. Κάθε πτυχή της ταινίας είναι προσεκτικά επεξεργασμένη από γυναίκες οι οποίες με πάθος προσπαθούν να μεταδώσουν σε άλλες γυναίκες το μήνυμα ότι ο Θεός τις αγαπά και ότι έχουν αξία. Η ταινία αυτή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 90 γλώσσες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι, σε μια εποχή που η μαρτυρία των γυναικών δεν γινόταν αποδεκτή στα τότε δικαστήρια και που οι Φαρισαίοι καθημερινά προσεύχονταν ευχαριστώντας τον Θεό που δεν τους έκανε δούλους, εθνικούς ή γυναίκες, ο Ιησούς επιλέγει γυναίκες για να είναι μάρτυρες της ανάστασής Του και συμπεριφέρεται σ’ αυτές με σεβασμό και εκτίμηση, κάτι, που θεωρήθηκε “επαναστατικό” για την εποχή Του.

Δείτε το trailer της ταινίας